Masaj her yönü ile VİP MasaJ 'ta..
TÜM İÇERİĞE ULAŞMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPIN




Powered by Core Design
Masaj
Tüm Vücut Masajları
Masaja Başlarken
Yosun masajı Nedir?
Zeytin Yağı Muzicesi
Tehlikeli Bitkiler
Kendini Keşfet
Aromaterapi
Aromaterapi nasıl yapılır?
Aromaterapik Bitkiler
Kas Hastalıkları
Masajın Sağaltım Gücü
Shiatsu
Tayland Thai Masajı
Taş Masajı
Cupping Masaj (Kupa)
Masaj Çeşitleri
Bunları Bilmek Önemli
İletişim
Sağlık için VİP Masaj Şeftali Yağı - Sağlık için VİP Masaj - Sağlık için VİP Masaj
“Bir hekim pek çok konuda tecrübe sahibi olmalıdır, ama en çok da masaj konusunda.” Hipokrat (MÖ 460)
Şeftali Yağı Yazdır e-Posta
Yazan hakan13   
Pazar, 20 Aralık 2009


Şeftali yağı


Botanik adı: Prunus persica.
Üretim Yöntemi:
soğuk presleme. Rafine.
Color:
açık sarı.
Kokusu:
neredeyse kokusuz.
Tutarlılık:
Bu yağ dokusu tatlı badem yağı gibi.
Menşe Bölge: İtalya. Türkiye

Eylem: bir, nemlendirici, koruyucu ve canlandırıcı özellikleri ile, şeftali çekirdeği yağı cilt dehidratasyon engellemeye yardımcı olur, düzeltir ince çizgiler ve cilt esnekliğini korur. Bu yağ özellikle problemli ve duyarlı cilt, egzama, sedef hastalığı ve yaş cilt için uygundur. Şeftali yağı güneş ve rüzgardan korur. Daralmış gözenekleri bir tonik etkisi vardır ve cildi arındırır ve genişletilmiş yardımcı olur.

Uygulama: kozmetik ürünleri tüm hatlar için her cilt tipi için bakım için. Ideal bir masaj yağı olarak. Ev sabun ve şampuan üretiminde mükemmel bileşen. Yağlar gibi, dekoratif kozmetikler deri ve gözlerin arındırıcı kullanılabilir. Dahilen;1 fincan ılık suya 8-10 damla damlatılarak karıştırılıp içilir.Haricen;temel yağlarla karıştırılarak,banyo sonrası ve cilt bakımında friksiyon şeklinde uygulanır. Peeling uygulaması yapılır.

Şartlar ve depolama koşulları: en fazla 18 ay karanlık ve serin yerde.

Son Güncelleme ( Pazar, 20 Aralık 2009 )
 
< Önceki   Sonraki >